Implantologia

La implantologia és la part de l’odontologia que recupera les funcions estètiques i mastegadores a conseqüències de la pèrdua d’una o vàries peces dentals, utilitzant fixacions de titani que s’ancoren a l’os que subjecta les peces dentals perdudes. El nostre equip mèdic realitzarà un detallat estudi que ens permetrà escollir quina és la tècnica que s’adapta millor a les seves característiques entre les vàries existents.

L’experiència i la formació continuada del nostre equip ens permet estar completament actualitzats en les tecnologies existents per a suplir la manca de massa òssia que s’ocasiona amb el pas del temps després d’haver perdut la dent.

Tradicionalment, era necessari obrir la geniva per visualitzar l’os i poder col.locar-hi els implants en el lloc correcte. Amb la nova Cirugía Guiada Mínimament Invasiva, una plantilla quirúrgica ens serveix de guia d’alta precisió per tal de col.locar els implants als llocs prèviament planificats a l’ordinador. Amb aquest mètode no és necessàri fer incisions ni tampoc punts de sutura. D’aquesta manera el postoperatori és extremadament suau.

Parking disponible per clients

Web Dental Acreditada. Veure ms informaci